OKTAYONER.NL

Welkom op mijn blog

Hoe gaat het met?

november23

Jow whatup gasten! 😛

Hoe gaat het met?
Nou, met mij natuurlijk.. Had je iemand anders verwacht op dit domein dan? (oktayoner.nl!)

Gaat goed hoor. Ik kachel rustig van huis naar school met de NS die 90% niét op tijd is.
Zit nu chill op de bank, luisterend naar een lekker hardstyle mixje (link).

Vandaag weer héul lang naar school geweest, iets van 1,5 uur ofzo, meer dan zat dus..

Wat voor school ik doe, goeie vraag!
Ik ben begonnen aan de opleiding HBO Informatica.  Iets met ééntjes en nulletjes inderdaad.

Maar ook heel veel andere dingen. Zoals het programmeren van (duh) programma’s.
Wat ik allemaal al kan? Niks interessants eigenlijk nog. Daarom leer ik het ook he!
Maar het is nog allemaal de basis wat ik moet leren, en door een goede basis op te bouwen kun je weer verder groeien.

Maar genoeg over school, het is nu weekend! Yeey, werken..
Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd hiero, tenminste, niet echt het vermelden waard.

Ja het enige wat ik echt te melden heb is dat ik binnenkort weer eens een ander telefoon-abonnement mag afsluiten met een nieuwe telefoon erbij!!
Maar ow wat zijn die dingen duur zeg.. Ben ik toch blij dat ik vorig jaar bij Vodafone het 1-jarig abonnement heb afgesloten inclusief met een gratis Samsung Galaxy S2, kijk maar elders op de site naar de vurige discussie wat de volgende smartphone moest worden.

Nu is er zo weinig betaalbaar keus dat ik niet zo heel veel keus heb. Sorry voor de lezende Apple fanboyz&gurlz maar het wordt sowieso geen Apple. HTC is ook niet echt mijn merk geweest, terwijl ik er nog nooit 1 heb gehad.. Nokia, tsjaa… neejh (sorry Jos), dan blijft BlackBerry over.. dus wordt het een Blackberry!

Nee grapje, ik ga niet tot Februari wachten tot BlackBerry 10 uitkomt (als het aan RIM ligt). Dus we gaan gewoon door op het oude vertrouwde Samsung.
En aangezien het steeds groter en groter moet, gaan we dit keer maar eens overstappen van de S naar de Note, Note 2 wel te verlezen.

Nou weten er al een paar mensen dat ik daarmee bezig was, maar de eerste poging voor het eerder bemachtigen van zo’n apparaat is me helaas door de neus geboord.

En wel omdat 1. Vodafone die über-gave toestellen niet op voorraad meer heeft, en 2. ik niet eerder als 2 maanden voor het einde van mijn contract mag overstappen naar iemand anders, dus we wachten het nog even af (nee ik ga geen law-suits etc beginnen, dan had ik wel Apple gekozen)…

Nou, de auto heeft ook weer een onderhoudsbeurt gehad.. Moest al sinds de APK de stuurstangeindes vervangen. Dus dat ook maar gedaan, klauwen vol met geld kost dat, maar geeft niks joh he.. Daarnaast ook maar winterbanden gehaald.

Voor de rest, bedankt voor het verprutsen van je tijd op mijn website en laat een reactie achter aangezien je de tijd toch al aan het verprutsen bent aan mij 🙂

Ik zal binnenkort wel even een bericht plaatsen met meer spul waar jullie wat aan hebben..

Check jullie later!

posted under Uncategorized

Comments are closed.